Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Make up TIPS ανάλογα με το χρώμα μαλλιών

Φίλες μελαχρινές/καστανές,
τα καστανά μαλλιά μπορούν να κάνουν τα χαρακτηριστικά σας να ξεχωρίσουν, ειδικά αν έχετε χλωμό δέρμα. Γι’ αυτό κάντε τα χείλη σας να ξεχωρίσουν επίσης, επιλέγοντας
ανοιχτόχρωμα ροζ, έντονα κόκκινα και ανοιχτά δαμασκηνί χρώματα κραγιόν. Αν τα μαλλιά σας είναι σοκολατί, τότε σίγουρα πρέπει να τονίσετε τα μάτια σας φορώντας σκιές σε τόνους του χαλκού και του μελιού, αλλά και του χρυσού. Επίσης, μπορείτε να βάλετε χάλκινο κραγιόν και μελί τόνους σκιάς στα μάτια. Παίξτε λίγο με αυτούς τους συνδυασμούς και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει! Τολμήστε και προτιμήστε έντονο μακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα κάντε έντονα και λαμπερά μάτια σε συνδυασμό με ζωντανά χρώματα στα χείλη. Επίσης, βάλτε σκούρο καφέ eyeliner και αναδείξτε την ομορφιά σας! Φροντίστε το μακιγιάζ σας να προσφέρει ισορροπία και όχι να τονίζει το ήδη σκούρο δέρμα σας ή να κάνει πιο ανοιχτό το ήδη ανοιχτόχρωμο δέρμα σας. Πιο συγκεκριμένα τα δαμασκηνί χρώματα ταιριάζουν σε μελαχρινές με πράσινα μάτια, ενώ στις μελαχρινές με γαλάζια μάτια ταιριάζουν πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Όλα εξαρτώνται από την εικόνα που θέλετε να βγάλετε. Βάλτε μικρή ποσότητα ρουζ στα μήλα στα μάγουλα σας, έτσι ώστε να κάνετε το πρόσωπο σας να δείχνει πιο ζεστό και όμορφο, αντανακλώντας μια υπέροχη λάμψη.


Φίλες ξανθές,



Πλατίνα μου: Αν το μαλλάκι σου είναι πλατινέ αυτό σημαίνει ότι δε φοβάσαι να τραβήξεις το βλέμμα και να τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό! Ξέχασε τις αποχρώσεις του χαλκού στα μάτια , τα χείλη και τα μάγουλα σου. Τώρα οι ασημί αποχρώσεις γίνονται το όνειρο σου και δε θα τις βγάζεις από τα ματάκια σου. Ακόμη και στα λιπ-γκλος με λάμψη προτίμησε να ιριδίζει στο ασημί του για να ταιριάζει ακόμη περισσότερο με την πλατίνα στα μαλλάκια σου. Τα ροζ και κόκκινα κραγιόν καλό είναι να βρίσκονται μόνιμα στην τσάντα σου!
Συμβουλή: Μην το παρακάνεις με τα φρύδια σου! Αν έχεις πολύ σκουρόχρωμα φρύδια , η βαφή γίνεται κολλητή σου φιλενάδα τουλάχιστον για όσο έχεις αυτό το χρώμα στα μαλλιά. Αν έχεις μαύρα φρύδια βάψε τα σε καστανή απόχρωση ή με μολύβι φρυδιών ή με βαφή.
Χρυσομαλλούσα: Το χρυσό-ξανθό είναι μια απόχρωση που «γλυκαίνει» τα χαρακτηριστικά σου και σου χαρίζει εύκολα strawberry sweet ύφος! Τα ροζ κραγιόν με μια δόση χρυσού μέσα τους αλλά και τα ρουζ σε ροδακινί και ροζ-χρυσή απόχρωση είναι ότι πρέπει για να ενισχύσουν την γλυκιά σου όψη. Τα σκούρα μοβ(σχεδόν δαμασκηνί) αλλά και τα παλ μοβ είναι ότι πρέπει για το μακιγιάζ των ματιών σου και ταιριάζουν τέλεια με την χρυσή απόχρωση των μαλλιών σου!
Φυσικό ξανθό ή αλλιώς της άμμου: Είτε γεννήθηκες ξανθούλα( ξέχασε αυτά που λένε όσοι ζηλεύουν το χρώμα σου για τις φυσικές ξανθές), είτε απλά βάφεις τα μαλλάκια σου στο φυσικό ξανθό τότε δεν έχεις παρά να βάλεις το μελί και το χρώμα της καραμέλας στο μακιγιάζ σου. Ξέχασε την τερακότα γιατί είναι πολύ άχρωμη απόχρωση που δε σου ταιριάζει καθόλου. Τόλμησε να τονίσεις το μάτι σου με χρυσό και σαμπανί μολύβι και δες το μακιγιάζ σου να απογειώνεται!
Μην ξεχνάς ότι το πιο εντυπωσιακό χρώμα της χρωματικής παλέτας στα μαλλιά σου ανήκει και με τα κατάλληλα εργαλεία μακιγιάζ θα αναδειχθείς στον απόλυτο ξανθό άγγελο!


Φίλες κοκκινομάλλες,

γενικά το κόκκινο μπορεί να είναι ένα “δύσκολο” χρώμα όμως είναι και πολύ εντυπωσιακό. Από το πυρόξανθο ως το βαθύ  κόκκινο σχεδόν βυσσινί στο χρώμα του πάθους κόβει την ανάσα στα μαλλάκια σου. Ακόμη και οι πιο διακριτικές αποχρώσεις του κόκκινου τραβούν τα βλέμματα χωρίς μεγάλη προσπάθεια από μεριάς σου. Παρακάτω θα βρεις πιο είναι το μακιγιάζ που θα αναδείξει καλύτερα την απόχρωση του κόκκινου που έχεις.
Ανοιχτό κόκκινο : οι αποχρώσεις του ροδακινί είναι ότι πρέπει τόσο για τα χείλη όσο και για τα μάτια σου και καλά θα κάνεις να τις προτιμήσεις όχι μόνο το καλοκαίρι! Οι αποχρώσεις του ροζ σου ταιριάζουν επίσης αλλά και μια δόση χρυσού δίνει την απαραίτητη λάμψη στο προσωπάκι σου! Μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από τις αποχρώσεις του καφέ και του μοβ ενώ προτίμησε τις ασημί σκιές για τα ματάκια σου ειδικά για τις βραδινές σου εξόδους!
Μεσαία κοκκινομάλλα : τα <<ζεστά>> καφέ και οι αποχρώσεις του μελιού αναδεικνύουν την ομορφιά σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι η τσάντα σου πρέπει να έχει τέτοιες σκιές! Μην φοβηθείς να τονίσεις λιγάκι τα χείλη σου με έντονο κραγιόν που εξισορροπήσει τέλεια με το χρώμα των μαλλιών σου! Οι αποχρώσεις του μανταρινί με δόσεις χρυσούσου ταιριάζουν άψογα και καλά θα κάνεις να τις προτιμάς τόσο για το πρωινό όσο και για το βραδινό σου μακιγιάζ!
Διαχρονικό τιπ : ο χρυσός κανόνας της μόδας “less is more” ισχύει φυσικά και εδώ και καλά θα κάνεις να μην το παρακάνεις με το χρυσό το πρωί στο γραφείο γιατί όλοι θα πιστεύουν ότι απλά δεν ξεβάφτηκες απο χτες το βράδυ!
Βαθύ κόκκινο : το natural look στο μακιγιάζ φτιάχτηκε για εσένα! Τώρα μπορείς να κυκλοφορήσεις σχεδόν άβαφτη βάζοντας λίγο κονσίλερ, πούδρα και λίγο διάφανο λιπ -γκλος- και να εντυπωσιάσεις!
Φακίδες : αν είσαι κοκκινομάλλα με τα όλα της (δηλαδή αρκετές sexy φακιδούλες) να ξέρεις ότι οι μέρες που τις κάλυπτες για να μην φαίνονται καθόλου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Ξέχασε το βαρύ make up και το κονσίλερ για να καλύψεις τις φακίδες σου και άφησε τις να τις θαυμάσει όλος ο κόσμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου