Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τα βήματα για τέλεια κοτσίδα-ΨΑΡΟΚΌΚΑΛΟ!!

Σύμφωνα με πολλούς είναι η πλεξίδα της χρονιάς. Μας έχει εντυπωσιάσει με το υπέροχο σχέδιο της. Όμως η κοτσίδα-ψαροκόκαλο (Blake Lively) έχει κλέψει τις καρδιές μας.


Ορίστε λοιπόν τα βήματα για την τέλεια κοτσίδα-ψαροκόκαλο!!!!

Βήμα πρώτο: ξεκίνησε πιάνοντας
τα μαλλάκια σου σε ψηλή αλογοουρά ( αν θέλεις ένα πιο χαλαρό και όζοι τόσο στιλιζαρισμένο αποτέλεσμα τότε πήγαινε απευθείας στο δεύτερο βήμα) και στη συνέχεια χώρισε την αλογοουρά σε δύο ίσες ενότητες ή απλά χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο ενότητες αν δεν σε ενδιαφέρει αν θα είναι ψηλή ή χαμηλή η αλογοουρά.

Βήμα δεύτερο: πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών από την δεξιά εξωτερική πλευρά (από τις ενότητες που έφτιαξες) και πέρασε την επάνω ώστε να βρίσκεται μαζί με την αριστερή ενότητα από μέσα. 




Βήμα τρίτο: επανέλαβε την ίδια κίνηση από την αριστερή πλευρά. Ανάλογα με το πόσο "χοντρή" θέλεις να είναι η πλέξη της μπορείς να παίρνεις και την ανάλογη ποσότητα μαλλιών. Συνέχισε να κάνεις την ίδια κίνηση μέχρι να φτάσεις περίπου λίγα εκατοστά πριν το τελείωμα των μαλλιών σου.

Βήμα τέταρτο: "σφράγισε" το αποτέλεσμα με ένα λαστιχάκι και έχεις έτοιμη την πιο σέξι και ψηλή κοτσίδα-ψαροκόκαλο.
Μην ξεχνάς ότι μπορείς να για να δείχνει πιο ατημέλητη η κοτσίδα μπορείς να δημιουργήσεις κίνηση "σπρώχνοντας" απλά τα μαλλάκι (της κοτσίδας) προς τα επάνω δημιουργώντας έτσι περισσότερη κίνηση όπως έκανε και η Blake Lively! Για να προσθέσεις ένα ιδιαίτερο ύφος στο χτένισμα σου δεν έχεις παρά να στολίσεις την κοτσίδα σου με ένα κοκαλάκι-κόσμημα στο τελείωμα της κοτσίδας που θα κάνει την διαφορά!

Δειτε και το βιντεο παρακάτω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου